av leirskolen | feb 22, 2021
SPRØSTEKT ANDEBRYST MED SELLERI OG VALNØTTER Du trenger: 2 stk andebryst fra Holte Gård(ca. 350 g pr. bryst) Syltet selleri: 1 sellerirot 1 dl eplejuice 1 dl eplecidereddik 100 g sukker Friterte valnøtter: 100 g valnøtter 100 g sukker Vann Litt flaksalt Potetpuré: 400...
av leirskolen | feb 22, 2021
SPRØ ANDELÅR MED SPICY APRIKOSSAUS OG LEFSE Du trenger: Andeconfit: 4 andelår fra Holte Gård Grovsalt 1 l andefett (eller solsikkeolje) 1 hvitløk 1 kvast timian Appelsin- og aprikossaus 1,5 ss fersk ingefær, hakket 10 tørkede aprikoser, hakket 1 dl soyasaus 1,5 ss...
Siste kommentarer