av leirskolen | feb 23, 2021
SPRØSTEKT KYLLINGBRYST MED SKOGSOPP, SOYA OG PARMESAN Du trenger: 1 kyllingbryst fra Holte Gård (ca. 350-380 g) 1 egg fra Holte Gård 2 dl hvetemel 2 dl pankomel eller griljermel 300 g renset sopp 2 sjalottløk 1 potte gressløk 1 stilk salvie 2 fedd hvitløk 50-100 g...
av leirskolen | feb 22, 2021
SPRØSTEKT ANDEBRYST MED SELLERI OG VALNØTTER Du trenger: 2 stk andebryst fra Holte Gård(ca. 350 g pr. bryst) Syltet selleri: 1 sellerirot 1 dl eplejuice 1 dl eplecidereddik 100 g sukker Friterte valnøtter: 100 g valnøtter 100 g sukker Vann Litt flaksalt Potetpuré: 400...
av leirskolen | feb 22, 2021
SPRØ ANDELÅR MED SPICY APRIKOSSAUS OG LEFSE Du trenger: Andeconfit: 4 andelår fra Holte Gård Grovsalt 1 l andefett (eller solsikkeolje) 1 hvitløk 1 kvast timian Appelsin- og aprikossaus 1,5 ss fersk ingefær, hakket 10 tørkede aprikoser, hakket 1 dl soyasaus 1,5 ss...
av leirskolen | feb 22, 2021
ØKOLOGISK KYLLING MED GRØNNKÅL OG QUINOA Du trenger: 2 øko kyllingbryst fra Holte Gård 1 l vann 30 g salt 100 g quinoa Syltet løk: 8 delikatesseløk 2 dl hvitvinseddik 2 dl vann 1 dl sukker Sitronskall Fersk timian Grønnkål: 300 g grønnkål Smør Salt Sitron Pepper...
av leirskolen | feb 22, 2021
Kyllingvinger fra Holte Gård Du trenger: 16 kyllingvinger fra Holte Gård 20 små cherrytomater 2 fedd hvitløk 2 kvister flatpersille 1 kvist rosmarin 1 ts fennikelfrø 1 sitron Olivenolje Salt Sort pepper Slik gjør du: Del tomatene i to. Finhakk hvitløk, persille, og...
Siste kommentarer